Aktualności
Zdrowie
Alergie
Anatomia
Badania
Badania w ciąży
Biegunka
Borelioza
Choroby genetyczne
Choroby kobiece
Choroby męskie
Choroby oczu i zaburzenia wzroku
Choroby od A do Z
Choroby pasożytnicze
Choroby zakaźne
COVID-19
Cukrzyca
Dermatologia
Gastrologia
Geriatria
Grypa i przeziębienie
Hormony
Kardiologia
Kręgosłup, kości, stawy
Laryngologia
Leki
Neurologia
Medycyna alternatywna
Niezbędnik pacjenta
Objawy
Onkologia
Opryszczka
Ospa
Otyłość
Patologia ciąży
Psychiatria
Testy
Stomatologia i ortodoncja
Układ oddechowy
Układ odpornościowy
Urologia i Nefrologia
Urazy, wypadki
WZW
Inne
Seks
Sztuka kochania
Antykoncepcja
Problemy z seksem
Choroby intymne
Ciąża i dziecko
Leczenie niepłodności
Przed ciążą
Kalendarz ciąży
Poród
Po porodzie
Przebieg ciąży
Zdrowie dziecka
Psychologia
Zdrowie psychiczne
Rozwój osobisty
Emocje
Relacje
Historie pacjentów
Kalkulatory
Kalkulator BMI
Kalkulator ciąży
Kalkulator dni płodnych
Kalkulator kalorii
Kalkulator idealnej wagi
Kalkulator miesiączkowy
Wirtualny alkomat
Uroda
Włosy
Twarz
Ciało
Dłonie i paznokcie
Stopy
Makijaż
Kosmetyki
Zabiegi kosmetyczne
Fit
Ćwiczenia
Diety i żywienie
Rekreacja
Treningi
Rynek Medyczny
Premium
Magazyn
#OnkoHero
Gadaj Zdrów
Zdrowo Odpytani
#PodKontrolą
#MEDetektyw
#ŻyjęZ
Głowa do góry
Newsletter
TV
6 PRZEPISÓW NA SOKI WZMACNIAJĄCE ODPORNOŚĆ
6 przepisów na soki wzmacniające odporność
foto: Getty Images
SŁODKO-KWAŚNY JARMUŻ
Jarmuż – 200g Jabłko - 150g Marchew – 150g Cytryna - 30g Bogaty w: witaminę K, A i C kwas foliowy oraz wapń
więcej...
foto: fot. materiały prasowe
ROZGRZEWAJĄCA POMARAŃCZA
Pomarańcza – 300g Banan – 100g Mango – 40g Imbir – 10g Bogaty w: witaminę C, potas oraz beta-karoteny
więcej...
foto: fot. materiały prasowe
BEST SELER
Seler naciowy – 300g Gruszka – 180g Natka Pietruszki – 50g Bogaty w: witaminę E, żelazo oraz kwas foliowy
więcej...
foto: fot. materiały prasowe
SŁODKI SZPINAK
Jabłko – 200g Ananas – 150g Szpinak – 100 g Bogaty w: witaminę C, żelazo, potas, beta-karoten oraz luteinę
więcej...
foto: fot. materiały prasowe
CZERWONA WITAMINA
Rzodkiewka – 300g Pomidor – 180g Marchew – 150g Cytryna – 30g Bogaty w: witaminę C, witaminę E, beta-karoten oraz potas
więcej...
foto: fot. materiały prasowe
KIWI MAX
Kiwi – 350g Jabłko – 150g Szpinak – 30g Bogaty w: witaminę C, wapń, żelazo oraz kwas foliowy
więcej...
foto: fot. materiały prasowe
Podziel się
Zamknij reklamę za
s.
X
Zamknij reklamę
...
email